El taller de ceràmica de l’Eva neix l’any 2010 com un projecte personal després d’anys de producció creativa i perfeccionament tècnic en solitari en un local del barri del Guinardó.


L’objectiu és traslladar les instal.lacions a un nou espai més còmode i funcional, on continuar desenvolupant l’obra artesanal i, a l’hora, compartir aquest espai amb la gent del barri interessada en aprendre , perfeccionar o simplement gaudir del fang.


L’escola taller pretén oferir un espai singular al cor  del barri de Gràcia on persones de totes les edats i independentment del seu nivell tècnic puguin gaudir del plaer de crear les seves peces en un entorn agradable, provist de totes les eines necessàries, però familiar a la vegada.


Consultar els llibres d’història de la ceràmica o els manuals tècnics cercant inspiració o coneixements, prendre un bon té observant la peça sobre el torn, encara fresca, gaudir d’una xerrada amb els companys, i sempre disposar dels consells i la guia de l’Eva per tal d’assolir els objectius personals. Això és el que ofereix aquest modest espai, el vostre espai.

Benvinguts

Segueix Eva Ceràmica a